Φθιώτιδα - Στερεά: Ποια ολιγομελή Τμήματα ΕΠΑΛ εγκρίθηκαν κατ’ εξαίρεση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 09:08 Φθιώτιδα - Στερεά: Ποια ολιγομελή Τμήματα ΕΠΑΛ εγκρίθηκαν κατ’ εξαίρεση

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές…

Με απόφαση που υπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μηχαηλίδου, εγκρίθηκαν κατ΄ εξαίρεση των κείμενων διατάξεων, για το σχολικό έτος 2023-2024, λειτουργία ολιγομελών τμημάτων Επαγγελματικών Λυκείων και Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ.).

Για την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ισχύουν οι παρακάτω πίνακες:

Υπενθυμίζουμε ότι από 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές τόσο για τα ΕΠΑΛ όσο και για τα ΓΕΛ.

Από την 1η  Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 07.00 έως την 5η  Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής-ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, σε λειτουργούντα τμήματα.

Από την 11η  Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12.00 έως τη 15η  Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής – ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Η έγκριση των εκπρόθεσμων εγγραφών πραγματοποιείται από τον/τη Διευθυντή/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκτυπώνουν την Ηλεκτρονική Αίτηση και την καταθέτουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου, προκειμένου ο/η τελευταίος/α να τα αποστείλει στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση