Ρεκόρ βροχόπτωσης στη Ζαγορά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 19:25 Ρεκόρ βροχόπτωσης στη Ζαγορά

Προβλήματα με την καταγραφή των δεδομένων εξαιτίας των διακοπών ρεύματος…

Φωτογραφία - ντοκουμέντο από το μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου  Αθηνών/meteo.gr στη Ζαγορά Πηλίου, καθώς στις 18:06’ το απόγευμα της Τρίτης (5/9), καταγράφηκαν 754 χιλιοστά ημερήσιου ύψους υετού!

Δυστυχώς οι κάτοικοι του Πηλίου, όπως και όλης σχεδόν της ανατολικής Μαγνησίας αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Έτσι και οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οποίοι καταγράφουν αλλά δεν μπορούν να διαβιβάσουν δεδομένα.

Στις 15:30’ όταν υπήρχαν ακόμη δεδομένα από όλους τους σταθμούς είχε αναρτηθεί ο παρακάτω πίνακας που φανερώνει το μέγεθος της κακοκαιρίας σε όλη τη Θεσσαλία και τις Βόρειες Σποράδες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση