Νεκρός ανασύρθηκε ο 82χρονος που καταπλακώθηκε από όχημα στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 19:30 Νεκρός ανασύρθηκε ο 82χρονος που καταπλακώθηκε από όχημα στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας

Και τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία Daniel. Η σορός 82χρονου ανασύρθηκε, κάτω από όχημα που τον καταπλάκωσε στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας.

Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Ο ηλικιωμένος άνδρας αγνοούνταν από τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τετάρτης.

Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό της κακοκαιρίας. Την Τρίτη είχε εντοπιστεί νεκρός άνδρας 51 ετών στον Άγιο Γεώργιο Βόλου, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε λόγω των μεγάλων ποσοτήτων νερού.

Ενώ νωρίτερα, την Τετάρτη, σορός ηλικιωμένης ανασύρθηκε στην περιοχή Παλτσή Μαγνησίας. Τη γυναίκα ηλικίας 85 ετών αναζητούσαν τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία και η Πυροσβεστική μετά την θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση