Προληπτική εκκένωση της Κατασκήνωσης της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 21:15 Προληπτική εκκένωση της Κατασκήνωσης της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος σχετικά με την προληπτική εκκένωση του Κατασκηνωτικού Κέντρου «Η Αγία Αικατερίνη»:

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει και την περιοχή της Φθιώτιδος, και για λόγους προληπτικούς για την ασφάλεια της αποστολής μικρών παιδιών από την Ουκρανία, που φιλοξενούνται στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών αποφάσισε την μεταφορά των παιδιών στην πόλη της Λαμίας και την διαμονή τους στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μέχρι την παρέλευση του φαινομένου.

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους, συνοδευόμενα από τον ίδιο τον κ. Συμεών, ήδη μεταφέρθηκαν στην Λαμία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, το ΚΤΕΛ Ν. Φθιώτιδος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ελληνική Αστυνομία και με πρόνοια του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών και των συνεργατών του, εργαζομένων και εθελοντών της Μητροπόλεως, θα διαμείνουν όσο απαιτηθεί, στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος όπου θα επιστρέψουν και πάλι στο Κατασκηνωτικό Κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση