Ακινητοποιήθηκε τρένο, σταμάτησαν τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 09:51 Ακινητοποιήθηκε τρένο, σταμάτησαν τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Λάρισα

Λόγω υπερχείλισης του Πηνειού.

Συνεχίζει να πλήττει τη χώρα η κακοκαιρία Daniel με τη σιδηροδρομική κυκλοφορία μεταξύ Θεσσαλονίκης και Λάρισας να έχει διακοπεί, λόγω υπερχείλισης του Πηνειού.

Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση της Hellenic Train, η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Λάρισας διακόπηκε λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel. Τα δρομολόγια θα γίνουν με λεωφορεία.

Παράλληλα, η αμαξοστοιχία 11591 που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Λάρισα έχει ακινητοποιηθεί λίγο έξω από τον Ευαγγελισμό, λόγω τεχνικού προβλήματος. Στο σημείο, σύμφωνα με τη Hellenic Train, μεταβαίνει εφεδρική μηχανή και αναμένεται σημαντική καθυστέρηση.

Επίσης, όπως σημειώνει η Hellenic Train, το τρένο που κάνει το δρομολόγιο Λάρισα- Θεσσαλονίκη (αμαξοστοιχία 11594) θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση