Ράχες: Δείτε τι έβγαλαν από τη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 09:14 Ράχες: Δείτε τι έβγαλαν από τη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Όλες οι παραλίες της ανατολικής Φθιώτιδας δέχτηκαν μεγάλο όγκο λάσπης και φερτές ύλες από την κακοκαιρία, όμως αυτό δεν το είχαμε ξαναδεί.

Από τη Γλύφα μέχρι και την Αγία Μαρίνα οι παραλίες σε πολλά σημεία είχαν χρώμα καφέ από τα όσα κατέβασαν τα ορμητικά νερά των χειμάρρων και του ποταμού Βελά.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή μας οι κάτοικοι της Κουβέλας ξύπνησαν ένα πρωί και είδαν ότι ξαφνικά η παραλία είχε αποκτήσει ένα νησί (δείτε εδώ).

Στην παραλία των Ραχών, αρκετά βαθιά, επέπλεε ένα τεράστιο κλωνάρι δέντρου και ένας κολυμβητής κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να το βγάλει στην ακτή, όπου είχε και την βοήθεια ακόμη δυο ατόμων, γιατί όπως θα δείτε ήταν δύσκολο να μετακινηθεί στη στεριά.

Τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!!!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες ....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση