Τούμπαρε αυτοκίνητο έξω από το Δομοκό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 09:35 Τούμπαρε αυτοκίνητο έξω από το Δομοκό

Τραυματίας ο οδηγός που απεγκλωβίστηκε από διερχόμενους…

Εκτροπή - ανατροπή αυτοκινήτου με τραυματισμό του οδηγού του, σημειώθηκε γύρω στις 14:30’ το μεσημέρι της Τρίτης (12/9/23) στην περιοχή του Δομοκού.

Συγκεκριμένα  στο 4ο χλμ της επαρχιακής οδού Δομοκού - Βουζίου στο ύψος της διασταύρωσης για Γερακλί, 78χρονος οδηγός, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που εξετράπη εκτός οδοστρώματος όπου και ανετράπη.

Άμεσα σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, ενώ δόθηκε σήμα να κινηθεί και η 7η ΕΜΑΚ για κάθε ενδεχόμενο, καθώς ο άνθρωπος είχε εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα του.

Τελικά διερχόμενοι οδηγοί τον βοήθησαν να βγει από το αυτοκίνητο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για το Κέντρο Υγείας Δομοκού.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το ΑΤ Δομοκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση