Τι συνδέει τη Λαμία με τους ληστές που συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην Κόρινθο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 09:50 Τι συνδέει τη Λαμία με τους ληστές που συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην Κόρινθο

Λήστεψαν με κατσαβίδι ζευγάρι, ενώ νωρίτερα είχαν διαρρήξει Πρακτορείο ΟΠΑΠ. Τέσσερις συλλήψεις. …

Καταδίωξη και σύλληψη τεσσάρων ληστών είχαμε πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης  (12/9/23) στην περιοχή της Κορίνθου.

Συγκεκριμένα τρεις νεαροί Έλληνες εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και ένας 22χρονος Αλβανός, έβαλαν στο μάτι πρακτορείο ΟΠΑΠ και σπίτι στην περιοχή του Σοφικού και του Κόρφου.

Αρχικά διέρρηξαν το κατάστημα αλλά δεν βρήκαν να κλέψουν κάτι και στη συνέχεια εισέβαλαν σε σπίτι όπου έμεναν δύο άτομα. Εκεί, με την απειλή κατσαβιδιού και με τη χρήση βίας τους απέσπασαν χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου ειδοποιήθηκαν από περίοικους και έσπευσαν στο σημείο, ξεκινώντας να καταδιώκουν τους ληστές, που επέβαιναν σε καινούριο ΙΧΕ το οποίο είχαν νοικιάσει από την Αθήνα.

Οι ληστές προσπάθησαν να ξεφύγουν οδηγώντας  με μεγάλη ταχύτητα σε επαρχιακούς δρόμους, όμως με συντονισμένες ενέργειες πλήρωμα της Τροχαίας Κορίνθου και του ΑΤ Λουτρακίου τους εγκλώβισαν, με αποτέλεσμα τη σύλληψη τους. Στο πλήρωμα του ΤΤ Κορίνθου ήταν έμπειρος Αστυνομικός της Άμεσης Δράσης Λαμίας που είναι αποσπασμένος στην εν λόγω υπηρεσία.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν νωρίτερα από τα θύματά τους, καθώς και το κατσαβίδι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση