Επιμένει η κακοκαιρία σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 08:53 Επιμένει η κακοκαιρία σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας

Που αναμένεται να χτυπήσει μέχρι το μεσημέρι. Θα επιβαρυνθεί κι άλλο ο Σπερχειός…

Η γραμμή λαίλαπας που εδώ και αρκετές ώρες σφυροκοπάει με μανία την περιοχή της Μαγνησίας και ιδιαίτερα του Βόλου, η οποία ουσιαστικά οφείλεται στη σύγκλιση του ΒΑ ανέμου από το Βόρειο Αιγαίο με τον ΒΔ από τη Θεσσαλία, αναμένεται να κινηθεί νοτιότερα στη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με το συνεργάτη μας Κώστα Λούτα, με βάση και τα πιο πρόσφατα προγνωστικά που υπάρχουν, από τα ξημερώματα της Πέμπτης και κυρίως κατά τις πρωινές ώρες, προβλέπονται απανωτές καταιγίδες και πολύ μεγάλα ύψη υετού στη βόρεια Εύβοια, την ανατολική και νότια Φθιώτιδα, τις Σποράδες και εν γένει σε όλο τον βόρειο Ευβοϊκό κόλπο. Τοπικά θα πέσουν επιπλέον 100 τόνοι/στρέμμα.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης και στη συνέχεια βαθμιαία θα υποχωρήσουν.

Σημειώνεται ότι ήδη η στάθμη του Σπερχειού έχει φτάσει τα 1.6μ στην περιοχή της Ανθήλης, δηλαδή ισοφάρισε τα επίπεδα του Daniel και δυστυχώς αναμένεται να τα ξεπεράσει αύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση