Λαμία: Τροχαίο στον παράδρομο - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 11:16 Λαμία: Τροχαίο στον παράδρομο - Δείτε εικόνες

Στο νοσοκομείο ο οδηγός που βγήκε εκτός δρόμου και τούμπαρε στο ύψος της Ανθήλης…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 10:30’ το πρωί της Τρίτης (17/10/23)  στον ανατολικό παράδρομο της Ανθήλης στο ύψος των παλιών “Goodys”.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Λαμία, εξετράπη αριστερά της πορείας του και στη συνέχεια ανετράπη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στην άκρη του οδοστρώματος.

Δείτε βίντεο:

Από το τουμπάρισμα και τις ζημιές που υπέστη το όχημα εγκλωβίστηκε σε αυτό ο 76χρονος οδηγός του, που ήταν και ο μοναδικός επιβάτης. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ωστόσο διερχόμενος οδηγός βοήθησε τον 76χρονο να απεγκλωβιστεί και να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε επίσης πολύ γρήγορα στον τόπο του ατυχήματος. Στη συνέχεια τον διακόμισαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

 Αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας σήμαναν το σημείο και ανέλαβαν την καταγραφή του ατυχήματος, καθώς και την εξέταση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση