4ο ΓΕΛ Λαμίας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 15:49 4ο ΓΕΛ Λαμίας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς συμπατριώτες μας στη Θεσσαλία.

H Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών του 4ου ΓΕΛ Λαμίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας, αναλογιζόμενοι τον καταστροφικό αντίκτυπο των πρόσφατων πλημμυρών και την ανάγκη σε στιγμές κρίσης να αντιδρούμε με αγάπη και αλληλεγγύη, συγκεντρώσαμε στο Σχολείο μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και χθες 16/10/2023 τα παραδώσαμε στο Πολυδύναμο Κέντρο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία για την προώθησή τους προς στήριξη των πλημμυροπαθών συμπατριωτών μας στη Θεσσαλία.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας όλους και όλες που από το υστέρημα ή το περίσσευμά τους συνεισέφεραν για την ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση