Μικροί και μεγάλοι μαθητές της Αταλάντης, κατέθεσαν στεφάνια στο ηρώο πεσόντων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 13:45 Μικροί και μεγάλοι μαθητές της Αταλάντης, κατέθεσαν στεφάνια στο ηρώο πεσόντων

Για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940…

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής για τους αγωνιστές της εποποιίας του 1940, και με έντονο το αίσθημα της εθνικής περηφάνιας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (27/10/23) η κατάθεση στεφάνων στο ηρώο των πεσόντων στην πλατεία της Αταλάντης από τους μαθητές του Γενικού Λυκείου, του ΕΠΑ.Λ., του Γυμνασίου, του 1ου και  του 2ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου, του 2ου και του 3ου Νηπιαγωγείου Αταλάντης του Δήμου Λοκρών.

Αντιπροσωπείες μαθητών αναφώνησαν ποιήματα για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Στην κατάθεση στεφάνων ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους μαθητές τους και τους εκπαιδευτικούς ευχήθηκε χρόνια πολλά για την εθνική επέτειο και έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία τους στην  τελετή κατάθεσης στεφάνων.

Την κατάθεση στεφάνων τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αταλάντης Ανέστης Κατσούλης, οι διευθυντές, οι καθηγητές, οι δάσκαλοι και οι μαθητές των σχολείων, γονείς και πλήθος πολιτών. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση