Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 11:04 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή

Που θα γίνουν και ποιες ώρες…

Διακοπές ρεύματος έχει προγραμματίσει το Γραφείο Αταλάντης, Περιοχή Λαμίας, του ΔΕΔΔΗΕ για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων, λόγω εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης.

Συγκεκριμένα διακοπές θα γίνουν στους οικισμούς Μώλος, Σκάρφεια, Άγιος Σεραφείμ, Μενδενίτσα, Ανάβρα, Κόμνηνα, Καραβίδια από 07:45πμ έως 08:15 πμ και από τις 15:00μμ έως 15:30μμ.

Στα διόδια του Μώλου και το συνεργείο Σεβαστόπουλος από 08:00πμ έως 15:00μμ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση