Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Ελάτεια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 18:20 Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Ελάτεια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση μέρους του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Οι εργασίες αφορούν δημοτικούς δρόμους σε κεντρικά σημεία της Δημοτικής Κοινότητας Ελάτειας, που έχουν ενταχθεί στο "LEADER" και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στην παρούσα φάση, οι ασφαλτοστρώσεις πραγματοποιούνται στον δρόμο που περνάει δίπλα από το Κλειστό Γυμναστήριο Ελάτειας και στην οδό Καλλιδρόμου, της οποίας υπολείπονται περί τα 200μ. μέχρι τη σύνδεσή της με την περιφερειακή οδό, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και σε επιπλέον δρόμους.

«Δεδομένου ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες στις υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης της Ελάτειας, στόχος μας είναι η σταδιακή αποκατάσταση του συνόλου της εσωτερικής οδοποιίας», σημειώνει η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή και προσθέτει: «Με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας, ξεκινήσαμε από τους κομβικούς και πλέον πολυσύχναστους δρόμους της κωμόπολης και συνεχίζουμε βήμα βήμα με όσους υπολείπονται, ώστε να καταστούν ασφαλείς για οχήματα και πεζούς.

»Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες αποκαταστάσης της δημοτικής οδοποιίας είναι πολλές, για τον λόγο αυτό αξιοποιούμε κάθε δυνατή χρηματοδότηση, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παρέμβουμε σιγά σιγά σε όλα τα χωριά μας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση