Άσκηση Ετοιμότητας και Αποχιονισμού στον Α.Θ.Ε.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 17:47 Άσκηση Ετοιμότητας και Αποχιονισμού στον Α.Θ.Ε.

Η Κεντρική Οδός, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και ενόψει της χειμερινής περιόδου, θα πραγματοποιήσει αύριο, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 από τις 08:00 έως και τις 12:000, Άσκηση Ετοιμότητας και Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με την ονομασία ‘’ΣΤΥΛΙΔΑ 2023’’.

Ειδικότερα, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων από το 223,32ο χλμ. έως και το 232,8ο χλμ. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη οι βραδυπορίες θα ξεκινήσουν από τον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μαυρομανδήλας στο 220ο χλμ., ενώ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα ξεκινήσουν στο 239ο χλμ (WC).

Καθώς δεν θα εφαρμοστούν εκτροπές κυκλοφορίας ή σύνθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η όχληση των οδηγών θα είναι η ελάχιστη δυνατή.

Στην άσκηση θα συμμετάσχει το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Η Κεντρική Οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση, καθώς και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση