Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 14:31 Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

Δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα.

Ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, κρίθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο 33χρονος οδηγός μηχανής, που το βράδυ του Σαββάτου παρέσυρε 54χρονο στην οδό Ιάσονος, σκοτώνοντας το βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά του.

Σύμφωνα με το gegonota.gr η απόφαση έγινε δεκτή με δάκρυα από τους συγγενείς του 33χρονου, ενώ και ο ίδιος έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της αδελφής του μόλις ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Νίκο Παπαπέτρο, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος.

Ο ίδιος υποστήριξε, επίσης, πως ο ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση