Καταγγελία για αλλοδαπό ότι ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε μέσω διαδικτύου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 08:02 Καταγγελία για αλλοδαπό ότι ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε μέσω διαδικτύου

Την έπεισε να βγουν ραντεβού και την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία…

Μόνο αηδία προκαλεί καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας για 30χρονο Αλβανό που παρέσυρε σε σεξουαλικές πράξεις 13χρονη μαθήτρια  στα Νέα Στύρα της νότιας Εύβοιας.

Το περιστατικό κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο 4 Νοεμβρίου η μητέρα της ανήλικης που περιέγραψε στην Ασφάλεια Χαλκίδας τα όσα συνέβησαν στην κόρη της.

Συγκεκριμένα, το κορίτσι φέρεται να επικοινωνούσε με τον 30χρονο μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης από τον περασμένο Μάιο και μέσω μηνυμάτων την έπεισε να συναντηθούν και να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητό του. Όταν συναντήθηκαν την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και μέσα στο αυτοκίνητο άρχισε να τη χαϊδεύει σε απόκρυφα σημεία πείθοντάς την να έρθουν σε συνουσία.

Η υπόθεση που προκαλεί την οργή της τοπικής κοινωνίας, βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης την οποία έχει αναλάβει το ΑΤ Καρύστου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση