«Έφυγε» ο επιχειρηματίας Βασίλης Μαύρος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 08:15 «Έφυγε» ο επιχειρηματίας Βασίλης Μαύρος

Πένθος στη Λοκρίδα και το Φθιωτικό ποδόσφαιρο…

Σε ηλικία 69 ετών, «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι ο επιχειρηματίας Βασίλης Μαύρος με το γνωστό ελαιοτριβείο στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Είχε διατελέσει Πρόεδρος του ιστορικού Άρη Αγ. Κωνσταντίνου την περίοδο 2001-2004 διεκδικώντας τότε την άνοδο στην εθνική κατηγορία. Ήταν πάντα βέβαια κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και σε χρονιές που δεν ασχολούνταν με τα διοικητικά.

(Η πολύ καλή ομάδα του Άρη το 2001-2002 με το Βασίλη Μαύρο πάνω αριστερά. Αρχείο: Νικόλας Μάγκας)

Ανέκαθεν βέβαια ασχολούνταν με τα κοινά, έχοντας διατελέσει για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος στον Άγιο Κωνσταντίνο, διεκδικώντας μάλιστα σε δύο περιόδους τη Δημαρχία στον ομώνυμο Καποδιστριακό Δήμο.

Η κηδεία του Βασίλη Μαύρου θα γίνει την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Κωνσταντίνο. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11:30’.

Θερμά συλλυπητήρια από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα στον μονάκριβο γιο του Κωνσταντή και σε όλους τους οικείους του.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση