Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2024

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 19:37 Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2024

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου…

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Λαμιέων Γιώργος Κυροδήμος απευθύνει πρόσκληση για τη 2η δημόσια συνεδρίασή της την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 στις 09:00’ το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, στην οδό Αινιάνων αριθ. 6 με θέμα: «Διατύπωση γνώμης επί του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Λαμιέων οικονομικού έτους 2024».

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί στις 30-11-2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 π.μ., στον ίδιο χώρο.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, αλλά και με τηλεδιάσκεψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση