Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εργασιακών συμβούλων στη ΔΥΠΑ - Οι θέσεις στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 08:12 Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εργασιακών συμβούλων στη ΔΥΠΑ - Οι θέσεις στη Στερεά

Προθεσμία μέχρι 20 Δεκεμβρίου…

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και την 20/12/23 ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:59, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων για την πρόσληψη πεντακοσίων σαράντα (540) εργασιακών  συμβούλων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXlSnet μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του ελληνικού δημοσίου www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή gov.gr Εργασία και Ασφάλιση.

Οι θέσεις για τη Στερεά Ελλάδα ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων, είναι οι παρακάτω:

ΚΠΑ2 Λαμίας (8)

ΚΠΑ2 Χαλκίδας (7)

ΚΠΑ2 Καρπενησίου (1)

ΚΠΑ2 Θήβας (5)

ΚΠΑ2 Λιβαδειάς (5)

ΚΠΑ2 Άμφισσας (1)

Η διάρκεια σύμβασης είναι από την υπογραφή της σύμβασης για οκτώ μήνες με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα παράτασης μέχρι τη λήξη του προγράμματος και όχι πέραν των 8μηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση