Τα highlights της ιστορικής νίκης του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 00:37 Τα highlights της ιστορικής νίκης του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα

O Ολυμπιακός διέλυσε με 4-2 την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Conference League. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της τεράστιας αυτής νίκης.

Ένας Ολυμπιακός βγαλμένος από τα καλύτερα όνειρα των φίλων του, έκανε φύλλο και φτερό την Άστον Βίλα και επικρατώντας με 3-2 στο Μπέρμιγχαμ έκανε άλμα πρόκρισης στον τελικό του Conference League, που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena έχοντας και τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκης.

Τεράστιος πρωταγωνιστής για τους θριαμβευτές ο Αγιούμπ Ελ Καμπί που πέτυχε χατ τρικ σε μια βραδιά που δεν πρόκειται να ξεχάσει στην ζωή του. Δείτε τις καλύτερες φάσεις της μυθικής νίκης των «ερυθρολεύκων» μέσα στην Αγγλία.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση