Με τον Περιφερειάρχη συναντήθηκε ο Γιάννης Αποστόλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 09:16 Με τον Περιφερειάρχη συναντήθηκε ο Γιάννης Αποστόλου

Η πρώτη συνάντηση εργασίας του νέου Δημάρχου Στυλίδας με τον Φάνη Σπανό.

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου στην αυτοδιοικητική αρχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας όπου και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, προκειμένου να ενημερωθεί σε θέματα που άπτονται κοινής δραστηριότητας, όσο και για την πορεία των έργων που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Στυλίδας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τονίσθηκε και από τις δυο πλευρές η βεβαιότητα της άριστης συνεργασίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τον δήμο Στυλίδας για τον μελλοντικό αποτελεσματικό σχεδιασμό, την προώθηση και αξιοποίηση νέων ευκαιριών και δυνατοτήτων όπου θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση