Αράχωβα: Μυστήριο με τη φωτογραφία που «δείχνει» το χάσκι κοντά με άνθρωπο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 08:24 Αράχωβα: Μυστήριο με τη φωτογραφία που «δείχνει» το χάσκι κοντά με άνθρωπο

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση του χάσκι από την Αράχωβα.

Την ώρα που όλοι πίστευαν πως το μόνο που έδειχναν τα βίντεο στην υπόθεση της Αράχωβας ήταν τον Όλιβερ με αδέσποτα σκυλιά, μια νέα φωτογραφία ντοκουμέντο έρχεται στο φως που τον δείχνει δίπλα σε έναν άγνωστο άνδρα σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων.

Πότε τραβήχτηκε; Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας; Και γιατί κουβαλά κάμερα και ομπρέλα ενώ δεν βρέχει;

Η Μάρθα Πουλτίδου μιλά στο LIVE NEWS για το νέο εύρημα που έχει εδώ και μέρες στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

«Το ότι υπάρχει αυτή η φωτογραφία είναι δεδομένο. Ότι είναι περίεργη είναι δεδομένο, γιατί μας δείχνει έναν άνθρωπο 4 τα ξημερώματα με μια ομπρέλα, ενώ δεν βρέχει και μια κάμερα στο λαιμό του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα τραβούσε στις 4», ανέφερε.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από κάμερα ασφαλείας. Ολόκληρο το βιντεοληπτικό υλικό βρίσκεται εδώ και μέρες στα χέρια της Αστυνομίας και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τραβηγμένο ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου.

Στο καρέ έχουν καταγραφεί οι κινήσεις ενός άνδρα που φορά μαύρη κουκούλα, έχει περασμένη στο λαιμό του μια φωτογραφική μηχανή, κρατά ομπρέλα ενώ δεν βρέχει και το βλέμμα του είναι στραμμένο προς το χάσκι.

«Μάλιστα αν ζουμάρεις φαίνεται ότι κοιτά τον Όλιβερ. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα, δεν κατηγορούμε τον άνθρωπο. Θα μπορούσε να είχε φοβηθεί και να σκεφτεί ότι μπορεί να είναι αδέσποτο και μπορεί να με δαγκώσει», συμπλήρωσε η κα Πουλτίδου.

Δεν είναι γνωστό αν ο συγκεκριμένος άνδρας έχει καταθέσει. Κανείς δεν γνωρίζει αν εμπλέκεται στην υπόθεση ή απλά αν έτυχε να περπατά δίπλα στον σκύλο, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα θα κακοποιηθεί βάναυσα άγνωστο από ποιον.

«Η αλήθεια «φωνάζει». Ο Όλιβερ δεν έχει πέσει θύμα αγέλης. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία. Έχουμε διορίσει ήδη τεχνικό σύμβουλο και η έρευνα έχει ξεκινήσει από την αρχή», είπε η Έφη Γρανιτσιώτη, δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ.

Μέχρι τέλους είναι διατεθειμένος να το φτάσει ο ιδιοκτήτης του αδικοχαμένου Όλιβερ.

«Δράστης υπάρχει! Θα φτάσω μέχρι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο, εγώ είμαι η φωνή του Όλιβερ», είπε ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το περιστατικό έγινε αρκετές ώρες πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του Όλιβερ.

Για την ακρίβεια το στιγμιότυπο τραβήχτηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Ο Όλιβερ στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του χωρίς σημάδια κακοποίησης και κατά τις 7 το απόγευμα εξαφανίστηκαν τα ίχνη του.

Ο Όλιβερ χάθηκε απόγευμα Κυριακής και εντοπίστηκε απόγευμα Δευτέρας από τους κηδεμόνες του. Τον βρήκαν να τρεκλίζει και να αιμορραγεί. Λίγες ώρες αργότερα λύγισε και υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματα του.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης τι είπε η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι στο Live News:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση