Λαμία: Συναγερμός για πυρκαγιά στο κέντρο της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 19:00 Λαμία: Συναγερμός για πυρκαγιά στο κέντρο της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Πρόλαβαν τα χειρότερα οι πυροσβέστες που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Ήταν 5:30'  το απόγευμα της Τετάρτης (20/12) όταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ στη Λαμία σήμανε συναγερμός για πυρκαγιά στο κεντρικότατη οδό της Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα τα τηλεφωνήματα στο Κέντρο της ΠΥ έκαναν λόγο για καπνό που έβγαινε από υπόγειο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και οι πυροσβέστες όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο καπνός έβγαινε από το λεβητοστάσιο που βρισκόταν στο υπόγειο.

Ευτυχώς η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν αποτελεσματική και η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα χωρίς να προλάβει να επεκταθεί σε άλλους χώρους.

Όπως ήταν φυσικό υπήρξε αναστάτωση στο κέντρο της πόλης και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, αφού η οδός Κολοκοτρώνη παρέμεινε για κάποια ώρα κλειστή.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport ο Υποδιοικητής της ΠΥ Λαμίας Αντιπύραρχος Γιώργος Κρεμμύδας που ήταν ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχείρησαν στο συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση