Πως θα γιορτάσει την Πρωτοχρονιά η ΠΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 08:40 Πως θα γιορτάσει την Πρωτοχρονιά η ΠΕ Φθιώτιδας

Κοπή Βασιλόπιτας στο νεοκλασικό κτίριο της πλατείας Ελευθερίας…

Ως έδρα Περιφέρειας η Λαμία θα γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους, με Γενικό Σημαιοστολισμό και Φωταγώγηση των Δημοσίων  Καταστημάτων, του Δημοτικού Καταστήματος, των Καταστημάτων των Νομικών  Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς και των ιδιωτικών  Καταστημάτων και οικιών, από τις απογευματινές ώρες της 31ης Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2024.

Τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024:

Ώρα 08:00΄ : Επίσημη Έπαρση της Σημαίας στο Περιφερειακό  Κατάστημα και απόδοση τιμών από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων.  Ώρα 10:15΄ : Πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

 Ώρα 10:30΄ : Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος, κ. Συμεών.

 Μετά το πέρας της Δοξολογίας για τον Εορτασμό του Νέου Έτους, θα  ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας και ανταλλαγή ευχών από  αρχές (πολιτικές, στρατιωτικές και σώματα ασφαλείας), φορείς και πολίτες στο  γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, στο ισόγειο του Περιφερειακού  Καταστήματος (πλατεία Ελευθερίας 13, Λαμία).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση