Συνελήφθη ο νεαρός που έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε άλλον σε νυχτερινό κέντρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 14:46 Συνελήφθη ο νεαρός που έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε άλλον σε νυχτερινό κέντρο

Στο Νοσοκομείο μετά τη διασκέδαση!...

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι ανήμερα των Χριστουγέννων (25-12-2023) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, ο άνδρας, που φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι άλλον νεαρό μετά από σοβαρό επεισόδιο που έγινε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Σε βάρος του μάλιστα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης, στο πλαίσιο διαπληκτισμού μεταξύ πελατών και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι τον άλλον άνδρα, στη θωρακική χώρα και το αριστερό χέρι.

Ο παθών διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου και νοσηλεύεται, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση