Φθιώτιδα: Τέσσερις προσλήψεις για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 08:06 Φθιώτιδα: Τέσσερις προσλήψεις για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

ΠΕ Γεωτεχνικών - Κτηνιάτρων…

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ανακοίνωσε την πρόσληψη τεσσάρων (4) ατόμων, στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Φθιώτιδας (με έδρα τη Λαμία), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου τεσσάρων (4) μηνών για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών (πρόληψη εξάπλωσης της ασθένειας της ευλογιάς των αιγοπροβάτων).

Η ειδικότητα είναι ΠΕ Γεωτεχνικών (ΠΕ Κτηνιάτρων).

Λόγω του κατεπείγοντος, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, από 28/12/2023 έως και 4/1/2024 και ώρα 13:00, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Διεύθυνση Διοίκησης (Τμήμα Γραμματείας - Γραφείο Α9) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Λ. Καλυβίων 2, Λαμία (Πληροφορίες: 22313 54709 και 22313 54708 ).

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (https://pste.gov.gr) καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του Περιφερειακού Καταστήματος και θα συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση