Λαμία: Παραβίασε το STOP και "εμβόλισε" μηχανή - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 08:27 Λαμία: Παραβίασε το STOP και "εμβόλισε" μηχανή - ΦΩΤΟ

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε ο νεαρός δικυκλιστής.

Το τροχαίο έγινε στις 12:30'  το μεσημέρι στην οδό Υψηλάντη και συγκεκριμενα στη συμβολή της με την οδό Βελισσαρίου, στη στάση "Μποβιάτσου".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νεαρός με τη μηχανή κατέβαινε κανονικά την κεντρική οδό Υψηλάντη, όταν το λευκό αυτοκίνητο βγήκε από την οδό Βελισσαρίου, με αποτέλεσμα να παρασύρει τη μηχανή μαζί με τον νεαρό αναβάτη της, ο οποίος βρέθηκε χτυπημένος στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο δικυκλιστής παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο ΓΝ Λαμίας, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθηκες του τροχαίου ατυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες από τη διασταύρωση που εγινε το τροχαίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση