Μεθυσμένος οδηγός ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 12:13 Μεθυσμένος οδηγός ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι

Στο Νοσοκομείο ο δικυκλιστής…

Στη σύλληψη ενός 48χρονου οδηγού ΙΧΕ προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής (7/1) στελέχη του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, καθώς νωρίτερα υπό την επήρεια αλκοόλ, είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα σε βάρος 22χρονου δικυκλιστή.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην οδό Παπαστράτη, όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 48χρονος παρέκκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με το μηχανάκι που οδηγούσε ο 22χρονος.

Ο νεαρός δικυκλιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Αντίστοιχα σε βάρος του 48χρονου συλληφθέντα, σχηματίστηκε δικογραφία από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας για παράβαση των άρθρων 42 του Ν.2696/1999 “ΠΕΡΙ ΚΟΚ”, του 290 παρ.1 του Π.Κ. “Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία” και του 314 παρ.1 του Π.Κ. “Σωματική βλάβη από αμέλεια”.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση