Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 08:45 Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του

Διαφώνησαν Εισαγγελέας και Ανακριτής και θα αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών…

Στο ρυθμό του εγκλήματος τιμής, του 50χρονου πατέρα από την Αλβανία που σκότωσε τον ίδιο του τον κουνιάδο όταν έμαθε ότι βίαζε από την ηλικία των 9 ετών την μικρή του κόρη, ενώ μέχρι και σήμερα την εκβίαζε αποσπώντας χρήματα, εξακολουθεί να ζει ο Βόλος και η Μαγνησία.

Ο 50χρονος μετά την απολογία του στον Ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος και σε κατ’ οίκον περιορισμό, με την Εισαγγελέα να διαφωνεί ως προς το να μην κρατηθεί. Έτσι η απόφαση θα βγει από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο.

Συγκινημένοι οι συνήγοροι υπεράσπισης μετά το πέρας της διαδικασίας.

Δείτε το βίντεο από τα gegonota.news:

Το Live News αποκάλυψε την κατάθεση της 18χρονης που φέρεται να βιάστηκε τελευταία φορά πριν από 2 μήνες, ενώ το επίμαχο βίντεο με το οποίο την εκβίαζε φέρεται να είχε τραβηχτεί όταν εκείνη ήταν 13 - 14 ετών.

Δείτε το βίντεο:

Στηρίζουν τον 50χρονο οι γείτονες του

Ως έναν καλό οικογενειάρχη με αρχές και άψογη συμπεριφορά, περιγράφουν τον 50χρονο δολοφόνο του κουνιάδου του οι γείτονές του στην Αργαλαστή. Μια από τις γειτόνισσες που βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια για να συμπαρασταθεί στον ίδιο και την οικογένειά του, δεν δίστασε να μιλήσει μπροστά στις κάμερες για τον χαρακτήρα του 50χρονου, τον οποίο γνωρίζει από τότε που εγκαταστάθηκε ως χήρος με 3 παιδιά στην Αργαλαστή.

“Δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα, πήγαινε τα παιδιά του στο σχολείο και ξαναγύριζε στη δουλειά του. Μετά παντρεύτηκε, αλλά δεν μας άρεσε η συμπεριφορά της συζύγου του”, είπε και τόνισε ότι πρόκειται για ένα κύριο με ψυχή.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση