Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 07:57 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δείτε το πρόγραμμα διακοπών ανά περιοχή…

Την Δευτέρα 22.01.2024 στη Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Καμένων Βούρλων, θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, ειδικότερα:

  • από τις 8:00π.μ. έως τις 8:10π.μ. και από τις 15:00μ.μ. έως τις 15:30μ.μ. στον Άγιο Κωνσταντίνο από την ανηφόρα Γκατσούνη και προς το βουνό, τη σήραγγα Κ1 και τη Νέα Άγναντη.
  • από τις 8:00π.μ. έως τις 15:30μ.μ. στην κοινότητα Άγναντης, το Διχαλόρεμα, τα αντλιοστάσια Άγναντης και τα Φ/Β Άγναντης.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή να προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες και να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση