Ευχαριστήριο προς το προσωπικό της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 14:35 Ευχαριστήριο προς το προσωπικό της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του ΓΝ Λαμίας

«Ευχαριστώ δημόσια και από καρδιάς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της κόρης μου έως την στιγμή της γέννας της, διαπίστωσα την άριστη επιστημονική επάρκεια τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος προς τις ασθενείς, δημιουργώντας τους αίσθημα πλήρους ασφάλειας και απολαβής φροντίδας υψηλού επιπέδου.

Ιδιαίτερα  ευχαριστώ θερμά τον γυναικολόγο κ. Κραββαρίτη  ο οποίος με τον επαγγελματισμό και το ήθος που τον διακρίνει, εφάρμοσε αριστοτεχνικά την επιστημονική και ιατρική του γνώση και εμπειρία πάνω στην γέννα της κόρης μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Προϊστάμενη, τις Μαίες, τις Νοσηλεύτριες και τις καθαρίστριες της κλινικής για το υπομονετικό, αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελούν με ήθος, ευγένεια, επαγγελματισμό και πάντα με ζεστά χαμόγελα. 

Τέλος, επισημάνω ότι η οργάνωση, η καθαριότητα, η τάξη και η εν γένει λειτουργία της κλινικής αποτελούν υπόδειγμα δημόσιου Νοσοκομείου που μας τιμά στις αντίξοες συνθήκες που διανύουμε.

Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες,
Φωτεινή Μπαγινέτα
»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση