Στη Φιλανδία ταξίδεψε το 1ο Δημοτικό Γοργοποτάμου με το πρόγραμμα Erasmus (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 10:08 Στη Φιλανδία ταξίδεψε το 1ο Δημοτικό Γοργοποτάμου με το πρόγραμμα Erasmus (ΦΩΤΟ)

Erasmus Project: "Learning in Nature" - Μαθαίνοντας στη Φύση.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου ταξίδεψε στη Φιλανδία και συγκεκριμένα στο Oulun steinerkoulun kannatusyhdistys σχολείο, στο Ούλου, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus που συμμετέχει και το οποίο υλοποιείται με τη συμμετοχή τεσσάρων σχολείων από 4 χώρες: Φιλανδία, Λετονία, Πορτογαλία και Ελλάδα.

“Learning in the Snow”!

Ένα διαφορετικό ταξίδι, μία αξέχαστη εμπειρία για μαθητές και εκπαιδευτικούς στους  -29οC.

Ένα ταξίδι όπου οι δραστηριότητες μάθησης σε εξωτερικούς χώρους στοχεύουν στο να επιτευχθεί ένας βιώσιμος τρόπος ζωής και μια καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης! Μαθητές και εκπαιδευτικοί ήρθαν σε επαφή με την εκπαίδευση Waldorf, απόλαυσαν την φιλοξενία του φιλανδικού σχολείου και περιηγήθηκαν στην φιλανδική φύση.

“Επιστρέφουμε στην Ελλάδα με τις βαλίτσες μας γεμάτες αναμνήσεις , νέες φιλίες και εμπειρίες” έγραψαν οι μαθητές…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση