Διακοπή κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 09:08 Διακοπή κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Εύβοια

Στο δρόμο Χαλκίδας - Αιδηψού…

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, αποφασίστηκε η προσωρινή και πλήρης διακοπή κυκλοφορίας, παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτου χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, από την 02:30 ώρα της 29-01-2024 έως ύφεσης των φαινομένων, από την 16,000η χ/θ έως την 47,000η χ/θ της Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Της παραπάνω απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται, με την προϋπόθεση να φέρουν υποχρεωτικά αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα αντιολισθητικά μέσα, τα κάτωθι οχήματα :

• εκτάκτου ανάγκης ( Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κ.λπ.),

• οδικής βοήθειας,

• τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι,

• μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους κάτω των 3,5.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση