Λαμία: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι νεαροί με την κοκαΐνη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 08:00 Λαμία: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι νεαροί με την κοκαΐνη

Τι λένε οι συνήγοροι τους για τις κακουργηματικές κατηγορίες…

Με τους περιοριστικούς όρους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας τους, αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους, οι δύο νεαροί Λαμιώτες ηλικίας 26 και 22 ετών, που συνελήφθησαν πρωινές ώρες της Κυριακής (28/1) με δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (30/1), ενώπιον του Ανακριτή, απολογούμενοι για την κακουργηματική κατηγορία της διακίνησης, μετά από συγκεκριμένη καταγγελία. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ φαίνεται ότι η εν λόγω καταγγελία προέκυψε μετά από προσωπική διαφορά που είχε με τον έναν εκ των δύο νεαρών.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο νεαρών Λαμιωτών, Δημήτριος Κρούπης και Κωνσταντίνος Αμπλιανίτης, δήλωσαν στο LamiaReport:

«Οι εντολείς μας μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη Χώρα και της παρουσίας ανά δεκαπενθήμερο στο Α.Τ. Λαμίας. Μετά την εισφορά αρκετών στοιχείων από τους εντολείς μας, πιστεύουμε ότι οι κακουργηματικές κατηγορίες θα καταπέσουν στην πορεία της υποθέσεως».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση