Το "Ευχαριστώ" του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 10:14 Το "Ευχαριστώ" του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας

Σε όλους τους εθελοντές, φίλους και συμπαραστάτες της γιγαντιαίας αυτής προσπάθειας που γίνεται στο χώρο της παιδικής προστασίας για 80 τώρα χρόνια!

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή:

Το Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας -“Σπίτι της αγάπης”, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές, φίλους και συμπαραστάτες της γιγαντιαίας αυτής προσπάθειας που γίνεται στο χώρο της παιδικής προστασίας για 80 τώρα χρόνια, προσφέροντας στα παιδιά: στέγη, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ένδυση, υπόδηση, εκπαίδευση, ψυχολογική υποστήριξη και όλα, όσα ένας υπεύθυνος γονιός προσφέρει στα παιδιά του.

Πρωτίστως να ευχαριστήσουμε τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας και Πατέρα μας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών για την πατρική αγάπη και το στοργικό ενδιαφέρον για μικρούς και μεγάλους του “Σπιτιού” μας. Στο πρώτο γεύμα της φετινής χρονιάς, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ήταν κοντά στα παιδιά και αυτό λέει πολλά…

Επίσης ευχαριστούμε και όλους τους κληρικούς, ιδιαιτέρως τους Πατέρες της Ενορίας μας, του Αγίου Αθανασίου, τους μοναχούς και τις μοναχές της Ιεράς Μητροπόλεώς μας που μας στηρίζουν με τις προσευχές και την πολλή αγάπη τους την οποία εκφράζουν ποικιλοτρόπως!

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον τέως Δήμαρχό μας κ. Καραϊσκο για το ενδιαφέρον του και την συμπαράσασή του τα προηγούμενα χρόνια αλλά και τον νυν Δημαρχό μας κ. Παπαϊωάννου που προσβλέπουμε στην βοήθειά του.

Ξεχωριστή ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να εκφράσουμε στην Προισταμένη της Κοινωνική Πρόνοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κα Χρυσούλα Φλώρου και τις συνεργάτιδές της κα Κοντογιάννη και κα Ντουλάκη για την άμεση συμπαράσταση, βοήθεια αλλά και τις υπεύθυνες υποδείξεις για την σωστή επιτέλεση του έργου μας.

Τους ιατρούς μας που περιέθαλψαν κ φέτος στις ασθένειές μας. Οφθαλμίατρους, Οδοντίατρους και Ορθοδοντικούς. Καρδιολόγους, Παθολόγους, Παιδιάτρους, Παιδοψυχολόγους, Μικροβιολόγους, Ακτινολόγους.

Τα Φροντιστήρια των παιδιών μας για την προετοιμασία τους για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Το Ωδείο της Μητροπόλεώς μας “Γερμανός ο Μελωδός” για την εκμάθηση Βυζαντινής μουσικής και μουσικών οργάνων.

Τον Εμπορικό Σύλλογο και όλα τα καταστήματα που προσφέρουν, για τις ανάγκες των παιδιών μας καθώς κ πολλούς άλλους Φορείς και Συλλόγους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Σχολεία μας, το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο “Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης”, το 4ο Γυμνάσιο, το 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο τα οποία δέχονται και στηρίζουν τα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τα Σχολεία της περιοχής μας που μας ενισχύουνμε κάθε τρόπο.

Το μεγάλο μας «ευχαριστώ» στους αφανείς, αγνώστους δωρητές μας, τους καθημερινούς ανθρώπους της βιοπάλης, τους απλούς συνανθρώπους μας, τους “Αγίους Λαμιώτες”, όπως τους αποκαλεί η κα Πελέκη για όσα μας προσφέρουν απ την καρδιά τους, υλικά, τρόφιμα, χρήματα, για να μη λείψει τίποτε στα παιδιά, όπως οι ίδιοι μας το ζητούν.

Μεγάλη η ευγνωμοσύνη μας και θερμή η προσευχή μας ο Επουράνιος Θεός και Πατέρας μας να ευλογεί τους κόπους και την προσφορά τους και να τους ανταμείψει και εδώ στη γη και στην αιώνια Βασιλεία Του.

Με τιμή και ευγνωμοσύνη,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηθικοθρησκευτικού Συλλόγου “ο Ευαγγελιστής Λουκάς" - Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση