«Έφυγε» ξαφνικά ο Λαμιώτης Νίκος Κωνσταντάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 10:19 «Έφυγε» ξαφνικά ο Λαμιώτης Νίκος Κωνσταντάς

Για πολλά χρόνια φίλος και συνεργάτης του πρώην Υφυπουργού Υγείας Θανάση Γιαννόπουλου…

Σε ηλικία 67 ετών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το πρωί της Τετάρτης (14/2), ο Λαμιώτης Νίκος Κωνσταντάς.

Για πολλά χρόνια δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην πρωτεύουσα, όπου και γνωρίστηκε με τον συντοπίτη του, τότε Διοικητή (Πρόεδρο) του Κρατικού Νοσοκομείου (σήμερα Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών - Γεννηματάς) και μετέπειτα Βουλευτή Φθιώτιδας και Υφυπουργό Υγείας, Θανάση Γιαννόπουλο, με τον οποίο τους συνέδεε βαθιά φιλία.

Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στις ρίζες του και ζούσε ήσυχα στο σπίτι του στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Ο ξαφνικός χαμός του, βύθισε στο πένθος τους ανθρώπους που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.

Συγκινητικό το συλλυπητήριο μήνυμα του φίλου του Θανάση Γιαννόπουλου:

«Προσπαθώ να βρω λέξεις να περιγράψω τη ξαφνική απώλεια του φίλου, συνεργάτη και συμπατριώτη Νίκου Κωνσταντά, αλλά δεν βρίσκω. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το πρωί η είδηση του θανάτου του. Δεν ξέρω τι να πω για αυτά τα 35 χρόνια γνωριμίας και φιλίας. Είναι σαν χθες που τον πρωτοσυνάντησα στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς (Κρατικό τότε) το 1990. Από τότε στάθηκε δίπλα μου και μετέπειτα έγινε συνεργάτης μου. Με τον Νίκο μας συνέδεαν πολλά αλλά πάνω από όλα ο φιλικός και ο οικογενειακός μας δεσμός. Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη σε όλους μας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους του.

Νίκο δεν έπρεπε να φύγεις τόσο νωρίς. Καλό σου ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε πάντα».

Η κηδεία του Νίκου Κωνσταντά είναι σήμερα Πέμπτη (15/2/24) και ώρα 11.00’ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση