Ίδρυση Σχολής για άτομα με αναπηρία προτείνει ο Παναγιώτης Αγγελάκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 12:48 Ίδρυση Σχολής για άτομα με αναπηρία προτείνει ο Παναγιώτης Αγγελάκης

«Πρόταση Ίδρυσης Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) για άτομα με αναπηρία»

Διαβάστε την πρόταση που έστειλε στο Υπουργείο Παιδείας ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Παναγιώτης Αγγελάκης.

Αξιότιμη Υφυπουργέ κα Λυτρίβη,

Διαβάσαμε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας (19/01/2024, Τεύχος Πρώτο, Αρ. Φύλλου 9) τον Νόμο υπ’ αριθμ. 5082, κεφάλαιο 3, άρθρα 3 - 6 τα σχετικά με τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης - Τροποποίηση Ν. 4763/2020 και σας συγχαίρουμε για την προσπάθειά σας.

Στηριζόμενοι στο άρθρο 6 και στην υφ’ υμάς προσθήκη της παρ. 3Α, καθώς και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ήδη υπάρχουσες αντίστοιχες και αυξημένες ανάγκες στην πρωτεύουσα του Νομού Φθιώτιδας και έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Λαμία.

Επιθυμώντας να υποστηρίξουμε ευθύς εξ αρχής και στην πράξη το εγχείρημά σας ως δίκαιο, σωστό, απαραίτητο και αναγκαίο.

Τονίζοντας την εκτίμησή μας, ότι τόσο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και ο Δήμος Λαμιέων, αλλά και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού του τόπου μας, θα θελήσουν να υποστηρίξουν ποικιλοτρόπως ταχέως και εμπράκτως την πρότασή μας.

Συνεκτιμώντας ότι η άμεση δρομολόγηση και υλοποίηση μιας τέτοιας ενέργειας θα βοηθήσει την Λαμία, την Φθιώτιδα και ευρύτερα την Στερεά Ελλάδα να βελτιώσει τη θέση της στην κατάταξη που ως τώρα κατέχουν.

Προσθέτοντας ότι η υλοποίηση αυτής της πρότασης, ξεκινώντας από την πόλη της Λαμίας, θα δώσει «δικαίωμα ζωής και ελπίδας» στα παιδιά που το έχουν ανάγκη (στοιχείο που μπορεί να λειτουργήσει πιλοτικά θα πιστωθεί στην αποτελεσματικότητά σας).

Προτείνουμε

Την ίδρυση Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) για άτομα με αναπηρία πρώτα στην πόλη της Λαμίας και εμείς θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στον υπερθετικό βαθμό.

Στη διάθεσή σας για άμεση επικοινωνία και συνεργασία.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αγγελάκης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση