Λαμία: Συγκρούστηκαν δύο μηχανάκια στη νότια πλευρά της πόλης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 07:32 Λαμία: Συγκρούστηκαν δύο μηχανάκια στη νότια πλευρά της πόλης (ΦΩΤΟ)

Διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο δύο άτομα…

Σύγκρουση δικύκλων είχαμε γύρω στις 12:30’ το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Αθηνών στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Πηλίου.

Και τα δύο εμπλεκόμενα μηχανάκια κινούνταν με κατεύθυνση τη Νέα Άμπλιανη, όταν το μηχανάκι που ακολουθούσε με οδηγό διανομέα, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, συγκρούστηκε με το έτερο μηχανάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες.

Τα δύο μηχανάκια και οι αναβάτες τους βρέθηκαν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο κοπέλες και ο ντελιβεράς.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκόμισε τις δύο κοπέλες στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ με ίδια μέσα θα πήγαινε και ο έτερος οδηγός, προληπτικά καθώς είχε χτυπήσει ελαφρά στο χέρι του.

Τα αιτία του ατυχήματος εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση