Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στην Π. Γιαννιτσού (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 13:51 Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στην Π. Γιαννιτσού (ΦΩΤΟ)

Κινδύνευσε η ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν μέσα. Εξετάζεται η πυρκαγιά να ξεκίνησε από ηλεκτρική θερμάστρα…

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2024 για πυρκαγιά σε ισόγεια κατοικία στην Παλαιά Γιαννιτσού του Δήμου Μακρακώμης.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα που ζούσε σε αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πρόλαβε να βγει έξω πριν την τυλίξουν οι φλόγες, ωστόσο πήραν φωτιά κάποια από τα μαλλιά της. Δεν κινδύνευεσε ένας ακόμη 59χρονος που βρισκόταν επίσης στο σπίτι. Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από ηλεκτρική θερμάστρα.

5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες βρέθηκαν γρήγορα στο σημείο και έδωσαν μάχη με τις φλόγες, που πρόλαβαν να καταστρέψουν ολοσχερώς το σπίτι.

Το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής θα εξετάσει τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος έκανε την παρακάτω ανάρτηση για να σταθούν στο πλάι της άτυχης ηλικιωμένης:

«Συμπολίτισσα μας τη βρήκε μεγάλο κακό και από τη μία στιγμή στην άλλη έμεινε χωρίς σπίτι, ρούχα, σκεπάσματα, χωρίς χρήματα χωρίς τίποτα απολύτως στην Παλαιά Γιαννιτσού .

Ας βοηθήσουμε όλοι αυτή τη δύσκολη στιγμή σε είδη πρώτης ανάγκης και στη συνέχεια να εξετάσουμε πως μπορούμε να τη βοηθήσουμε να ξανασταθεί στα πόδια της.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ 2226350200

ΠΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ 6949795371

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

697 2530296

ΠΑΠΑΣΑΡΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ 697 3310190»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση