Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την «Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 08:30 Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την «Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση»

Προσωρινές ρυθμίσεις και στα Λουτρά Υπάτης για τα Κούλουμα…

Έχοντας σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος στη Λαμία λόγω διεξαγωγής της «Μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης» την Κυριακή 17-03- 2024, θα υπάρξουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από ώρα 12:00’ έως ώρα 17:00’.

Αναλυτικά:

· στην οδό Υψηλάντου από την συμβολή της με την οδό Σταδίου μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας,

· στην οδό Καζούλη από την συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη μέχρι την οδό Υψηλάντου και

· στην οδό Καποδιστρίου από την συμβολή της με την Πλατεία Πάρκου μέχρι την οδό Λεωνίδου.

Επίσης θα έχουμε τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και την απαγόρευση στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, στην περιοχή των Λουτρών Υπάτης, λόγω διεξαγωγής της αποκριάτικης εκδήλωσης «Κούλουμα 2024», την Καθαρά Δευτέρα 18-03-2024 και κατά τις ώρες 07:00’ έως 17:00’, ως κάτωθι:

· Επί της ανώνυμης δυτικής οδού της Πλατείας Λουτρών Υπάτης και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από την συμβολή της με την επ. οδό προς Λαδικού έως τη συμβολή της με την επαρχιακή οδό προς Υπάτη.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας η εξυπηρέτηση των οδηγών θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς, με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και προσωπικού του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση