«Έφυγε» ο Λαμιώτης εκπαιδευτικός Δημήτρης Τιμπλαλέξης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 11:50 «Έφυγε» ο Λαμιώτης εκπαιδευτικός Δημήτρης Τιμπλαλέξης

Για περισσότερο από 4 δεκαετίες στα κοινά, υπήρξε Αναπληρωτής Νομάρχης και πρώτος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας…

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα και εκπαιδευτικός Δημήτρης Π. Τιμπλαλέξης.

Για πολλά χρόνια στα κοινά, υπήρξε Αναπληρωτής Νομάρχης και Αντινομάρχης Φθιώτιδας, ενώ το 2011 έγινε και ο πρώτος Πρόεδρος του αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Το 2015 εξελέγη και πάλι Περιφερειακός Σύμβουλος, αυτή τη φορά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ως εκπαιδευτικός εκπροσώπησε τους συναδέλφους του από τη θέση του Προέδρου της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας αλλά και ως αιρετός στο Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Μαχητής, με αγάπη για τον τόπο του, ήταν για περισσότερα από 40 χρόνια στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων.

Η κηδεία του Δημήτρη Τιμπλαλέξη θα γίνει την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, στις 4:00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας. Για αυτό το λόγο θα υπάρχει κουτί - κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση