Συνάντηση με το Χρήστο Τριαντόπουλο είχε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 21:36 Συνάντηση με το Χρήστο Τριαντόπουλο είχε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας

Η κα Στιβακτή ήταν μαζί με το Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου…

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, είχε σήμερα η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, παρουσία και του Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου.

«Μετά από σειρά αιτημάτων, ο Υφυπουργός μας υποδέχθηκε στο γραφείο του, όπου είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μία γόνιμη συζήτηση με κύριο θέμα τις φυσικές καταστροφές, που έχουν πλήξει τους Δήμους μας και τρόπους αποκατάστασης των ζημιών», αναφέρει η κα Στιβακτή, ο δήμος της οποίας χτυπήθηκε έντονα το περασμένο καλοκαίρι από πυρκαγιά και το Σεπτέμβρη από την κακοκαιρία "Daniel" και έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.

«Ο κ. Τριαντόπουλος, τον οποίο ευχαριστούμε για τη διάθεση συνεργασίας, αφουγκράστηκε με προσοχή τους προβληματισμούς μας και μας διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό μας στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν από τα φυσικά φαινόμενα. Δεδομένου ότι η κλιματική αλλαγή οδηγεί σε αύξηση των φυσικών καταστροφών, οφείλουμε όλοι οι φορείς να είμαστε προετοιμασμένοι και να διατηρούμε αγαστές σχέσεις, προκειμένου να αντιμετωπίζουμε άμεσα και αποτελεσματικά τους ενδεχόμενους κινδύνους», καταλήγει σε ανάρτησή της η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση