ΕΚΠΕΦ: Δράσεις ενημέρωσης εργαζομένων για την απεργία της 17ης Απριλίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 13:25 ΕΚΠΕΦ: Δράσεις ενημέρωσης εργαζομένων για την απεργία της 17ης Απριλίου

Συνέντευξη Τύπου του Αναπληρωτή Προέδρου της ΓΣΕΕ στην πλατεία Πάρκου Λαμίας την Πέμπτη 21 Μαρτίου…

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Σ.Ε. για τις 17 Απριλίου 2024, με βασικό σύνθημα «Η ακρίβεια στο Θεό & οι μισθοί στα τάρταρα» διεκδικώντας αυξήσεις μισθών, λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, πάταξη της αισχροκέρδειας και επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των εργαζομένων της Φθιώτιδας, σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 κλιμάκιο της Γ.Σ.Ε.Ε. και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας θπραγματοποιούν επισκέψεις σε χώρους εργοστασίων για να ενημερώσουν για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις του κόσμου της μισθωτής εργασίας.

Μάλιστα θα δοθεί συνέντευξη τύπου σήμερα το απόγευμα στις 18:00’ στην πλατεία Πάρκου, από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Δημήτρη Ταχματζίδη και τον Γραμματέα Τύπου της Συνομοσπονδίας Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, που είναι και οι επικεφαλής του κλιμακίου στο νομό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση