Λαμία: Κατέρρευσε στην είσοδο του super market - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 08:28 Λαμία: Κατέρρευσε στην είσοδο του super market - Δείτε εικόνες

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για ψωνίσει σε super market στο κέντρο της πόλης, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για 57χρονο από γειτονική πόλη, ο οποίος ήταν μέλος συνεργείου εργολαβικής εταιρείας που είχε έρθει στη Λαμία για να εκτελέσει κάποιες εργασίες.

Ήταν λίγο πριν τις 5:00'  το απόγευμα όταν ο 57χρονος, μετά τη δουλειά, πήγε μαζί με κάποιους συναδέλφους του σε s/m στο κέντρο της πόλης για να πάρουν κάποιες προμήθειες. Λίγο πριν είχε αισθανθεί μια αδιαθεσία, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο την ώρα που έμπαινε στο super market κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του, πελατών και του προσωπικού του καταστήματος.

Αμέσως έτρεξαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στο σημείο με τους διασώστες να προσπαθούν να επαναφέρουν τον 57χρονο, ο οποίος δεν έδειχνε σημάδια ανάκαμψης.

Σε λίγα λεπτά έφτασε και δεύτερο ασθενοφόρο με γιατρό του ΕΚΑΒ που ανέλαβε την προσπάθεια ανάνηψης κατά την διακομιδή του στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, όταν ο άτυχος άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο Λαμίας διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αφού δεν επανήλθε ποτέ παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών.

Δείτε βίντεο από τη στιγμη της διακομιδης του:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση