Σύλληψη τριών ατόμων για ριφιφί

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 08:04 Σύλληψη τριών ατόμων για ριφιφί

Δύο ανήλικοι στη σύνθεση της εγκληματικής ομάδας. Τρεις ακόμη συλλήψεις…

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι (21-03-2024) σε περιοχή της Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άμφισσας-Δελφών, τρείς Ρομά, δύο εκ των οποίων ανήλικοι ως μέλη εγκληματικής ομάδας, κατηγορούμενοι επίσης για κλοπή από επιχείρηση, εμπρησμού και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε αυτή.

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται ένας ακόμη άνδρας επαγγελματίας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ συνελήφθησαν και δύο άτομα ακόμη κηδεμόνες των ανηλίκων.

Οι Ρομά φέρεται να άνοιξαν τρύπα με σφυρί στον τοίχο για να εισέλθουν στο εσωτερικό τςη επιχείρησης και να κλέψουν χαλκό συνολικού βάρους πέντε (5) κιλών. Αποχωρώντας από την επιχείρηση φέρεται να προξένησαν πυρκαγιά, η οποία κατασβήσθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ωστόσο προκάλεσε υλικές ζημιές σε εργαλεία, έπιπλα, ξυλεία και ηλεκτροκίνητο μηχάνημα, αξίας 10.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε ο χαλκός κατέληξε στο έτερο άτομο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία και επίσης συνελήφθη.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε σφυρί και χρηματικό ποσό, ενώ γίνεται μνεία ότι τα άτομα της εγκληματικής ομάδας έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση