Ξεκίνησε να λειτουργεί το γήπεδο στα Γαλανέικα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 08:00 Ξεκίνησε να λειτουργεί το γήπεδο στα Γαλανέικα

Προς το παρόν θα λειτουργεί σε 6ωρη βάση από τις 14:00’ έως τις 20:00’…

Ένα έργο που θα το έλεγες και «γιοφύρι της Άρτας», δόθηκε σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου μερικώς προς χρήση στους δημότες, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Λαμιέων Παναγιώτη Παρχαρίδη.

Πρόκειται για το γήπεδο στα Γαλανέικα, το οποίο η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε ανακοινώσει ότι είναι έτοιμο από τις 21 του περασμένου Δεκέμβρη, χωρίς όλο αυτό το διάστημα να είναι προσβάσιμο, έστω σε αθλητικά σωματεία.

Ωστόσο όπως δήλωσε ο κ. Παρχαρίδης ήταν φαινομενικά έτοιμο, καθώς έπρεπε να επιλυθούν διάφορα θέματα και κυρίως η τοποθέτηση φύλακα ώστε να μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια.

Το νέο γήπεδο θα είναι ανοιχτό από τις 14:00’ έως τις 20:00’ για να εξυπηρετηθούν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και τους αθλητές του στίβου. Δεν ανοίγει ακόμα για τις ομάδες ποδοσφαίρου.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Παρχαρίδη:

Η ταλαιπωρία για το συγκεκριμένο γήπεδο ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2022. Τότε, ο εργολάβος είχε διαβεβαιώσει ότι σε 4 μήνες θα έχει παραδοθεί προς χρήση. Πέρασαν ωστόσο 24+1 μήνες και όπως λέει η επίσημη δημοτική αρχή ακόμη δεν είναι 100% έτοιμο.

Έγινε τουλάχιστον η αρχή και αισιοδοξούμε για την πλήρη λειτουργία του άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση