Λαμία: Βοηθήστε να εντοπιστεί επιθετικό σκυλί στο ύψος της Καμαρίτσας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 14:22 Λαμία: Βοηθήστε να εντοπιστεί επιθετικό σκυλί στο ύψος της Καμαρίτσας

Μικρόσωμο σκυλί που είναι υπεύθυνο για πολλές επιθέσεις σε βάρος πολιτών πέριξ του γηπέδου Καμαρίτσας, προσπαθεί να εντοπίσει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Στην περιοχή του γηπέδου Καμαρίτσας στη νότια Λαμία έχουν αναφερθεί περιστατικά επίθεσης από μικρόσωμο σκύλο με καφέ αυτιά. Επειδή ο εντοπισμός του δεν έχει καταστεί έως τώρα εφικτός, παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του Δημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων 6996-717827, ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση