Νεαρός συνελήφθη με λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 20:18 Νεαρός συνελήφθη με λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης

Τις πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης (26/3), στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας προέβησαν στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του νόμου “Περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα”.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 27χρονος στη περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, να κατέχει μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε καπνικά προϊόντα, διαφόρων επωνυμιών. Συνολικά κατασχέθηκαν τριακόσια δέκα (310) πακέτα τσιγάρων που ανάγονται σε έξι χιλιάδες διακόσια (6.200) τσιγάρα και τριάντα έξι (36) συσκευασίες καπνού των πενήντα (50) γραμμαρίων, συνολικού βάρους ενός κιλού και οκτακοσίων γραμμαρίων (1.800gr), για τα οποία δεν είχαν τηρηθεί οι νόμιμες διατυπώσεις εμπορίας τους, καθώς δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση