ΤΕΕ Αν. Στερεάς: Εκλογές το Μάιο για τους Μηχανικούς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 08:20 ΤΕΕ Αν. Στερεάς: Εκλογές το Μάιο για τους Μηχανικούς

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συνδυασμού ΔΚΜ - Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού που εκπροσωπείται από τους Γιώργο Αργυρίου και Δημήτρη Χασιώτη.

Την Παρασκευή 22/03/2024 κατατέθηκε επίσημα, ο συνδυασμός μας «Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς - ΔΚΜ» για τις εκλογές της 19ης Μαΐου που αφορούν την Αντιπροσωπεία & το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς.

Απαρτίζεται από μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων που αποτέλεσαν το συνεκτικό έμπειρο κορμό των τελευταίων ετών, αλλά και από νέους που με όρεξη και διάθεση για προσφορά συμπληρώνουν αρμονικά την ομάδα. Ευχαριστούμε θερμά και τους 57 συναδέλφους όλων των πολιτικών πεποιθήσεων που δέχθηκαν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε για το καλό όλων ανεξαιρέτως.

Τα τελευταία χρόνια οι αλλαγές στο επάγγελμα του μηχανικού υπήρξαν σημαντικές σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Το επιστημονικό πεδίο εμπλουτίστηκε με νέα στοιχεία και η αγορά εργασίας διευρύνθηκε. Το Τ.Ε.Ε. έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, συνέδραμε καθοριστικά προς την κατεύθυνση αυτή, με αποτέλεσμα να εδραιώσει τη θέση του και να εξελιχθεί από τεχνικός σύμβουλος σε άμεσος συνεργάτης της Πολιτείας.

Την επόμενη περίοδο οι προκλήσεις είναι εξίσου σημαντικές. Οφείλουμε όλοι μαζί να εργαστούμε μεθοδικά με σοβαρότητα, συνέπεια & αποτελεσματικότητα, προκειμένου η ανοδική πορεία του κλάδου να συνεχιστεί. Στόχος μας είναι να αποκτήσει ο έλληνας μηχανικός τη θέση που τελικά του αξίζει και που έχει ονειρευτεί ο κάθε συνάδελφος.

Ευχόμαστε έναν καλό αγώνα και στους δύο ακόμη συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές σε τοπικό επίπεδο, καθώς και στους συναδέλφους που είναι υποψήφιοι στα υπόλοιπα όργανα του Τ.Ε.Ε. πανελλαδικά.

Οι υποψήφιοι:



Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση